شریعتی،ظفر،صبر،پلاک1،واحد10
02122915385
شریعتی،ظفر،صبر،پلاک1،واحد10
021-22915385

عواطف چگونه به وجود می آیند؟

عواطف چگونه به وجود می آیند؟
EmotionalBranding

عواطف چگونه به وجود می آیند؟

شاید تا به حال با دقت به ذهن خود نگاه نکرده باشید که چگونه در طول روز از صبح که از خواب بیدار می شوید تا شب که دوباره به رخت خواب می روید، افکار زیادی را از ذهنتان عبور می کنند که بسیاری از آن ها قادر به ماندن در ذهن نبوده و در آن واحد از بین می روند. بسیاری از افکار انسان ها در طول روز به طور مستقیم می توانند توسط خود انسان ازبین بروند، به طوری که این افکار صرفا می توانند از ذهن انسان گذر کنند و زمانی که توجهی به آن ها نمی شود، از بین بروند. مغز نمی تواند به هر موضوعی که از ذهن انسان گذر کرد، توجه نشان دهد و همه ی انسان ها این نوع تفکرات را تجربه کرده اند که منجر به ایجاد احساسات و عواطف در آن ها نمی شوند.
اما در مواقعی که انسان به برخی از تفکر ها توجه نشان می دهد، این میزان از توجه باعث می شود انتقال دهنده های عصبی با تغییر مسیر حرکتی خود، بتوانند با توجه به شرایط بیرونی، باعث به وجود آمدن احساساتی شوند. برای مثال ممکن است در هنگامی که انسان با شرایط غم انگیز روبرو می شود، سطح ترشح هورمون ها درون بدن تغییر کنند. تغییر در میزان ترشح هورمون ها واکنش های فیزیولوژیکی دفاعی به شمار می آیند که در مواقع مورد نیاز به وجود آمده و بدن را برای رویدادی که در بیرون اتفاق افتاده است، آماده می کند. عواطف و احساسات این گونه به وجود می آیند.شاید تا به حال با دقت به ذهن خود نگاه نکرده باشید که چگونه در طول روز از صبح که از خواب بیدار می شوید تا شب که دوباره به رخت خواب می روید، افکار زیادی را از ذهنتان عبور می کنند که بسیاری از آن ها قادر به ماندن در ذهن نبوده و در آن واحد از بین می روند. بسیاری از افکار انسان ها در طول روز به طور مستقیم می توانند توسط خود انسان ازبین بروند، به طوری که این افکار صرفا می توانند از ذهن انسان گذر کنند و زمانی که توجهی به آن ها نمی شود، از بین بروند. مغز نمی تواند به هر موضوعی که از ذهن انسان گذر کرد، توجه نشان دهد و همه ی انسان ها این نوع تفکرات را تجربه کرده اند که منجر به ایجاد احساسات و عواطف در آن ها نمی شوند.
اما در مواقعی که انسان به برخی از تفکر ها توجه نشان می دهد، این میزان از توجه باعث می شود انتقال دهنده های عصبی با تغییر مسیر حرکتی خود، بتوانند با توجه به شرایط بیرونی، باعث به وجود آمدن احساساتی شوند. برای مثال ممکن است در هنگامی که انسان با شرایط غم انگیز روبرو می شود، سطح ترشح هورمون ها درون بدن تغییر کنند. تغییر در میزان ترشح هورمون ها واکنش های فیزیولوژیکی دفاعی به شمار می آیند که در مواقع مورد نیاز به وجود آمده و بدن را برای رویدادی که در بیرون اتفاق افتاده است، آماده می کند. عواطف و احساسات این گونه به وجود می آید
پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.